Aliexpress Lobiai: Docolor kontūravimo šepetėlis

Vis neprisiruošdavau kalbėti apie lobius iš Aliexpress – ir nors vienu metu turėjau kelis makiažo produktus, kurie, nemeluosiu, pasirodė verti dėmesio, tačiau niekaip neprisiverčiau jų naudoti pati ir tuo labiau, rekomenduoti kitiems. Šiuo metu tos kosmetikos nebeturiu ir nebeplanuoju pirkti, o tuo labiau – aprašinėti čia, nes, kad ir koks geras tas produktas būtų – aš jo nauda ar tinkamumu abejoju stipriai. Na, o įrankiai makiažui šiek tiek kita kalba, juos bent jau galime išvalyti ar išdezinfekuoti. Tad apie nebrangų ir gana neblogą Docolor šepetėlį nuomonę rašau šiandien.

Kaip sekasi apsipirkimas juodąjį penktadienį? Nes man tai ganėtinai gerai – išleidau šiek tiek daugiau nei norėjau, tačiau nusipirkau tai, ko reikėjo ar buvo norėta labai senai, tad labai daug tokių nukrypimų nepasitaikė (vos keletas), tik tiek, kad viską susipirkau dar iki pačio penktadienio atėjimo. Ir atrodo nieko nepirkau Lietuviškose svetainėse. Galbūt jus domins Black Friday Haul tipo įrašas, kai viskas pasieks mane?

O šiaip jei rimtai, tai man atrodo, jog po truputį važiuoja stogas… Tad ir šis įrašas turbūt nebus toks sklandus. Gyvenu atostogų nuotaikomis, tačiau tuo pačiu bandau nepamesti vos ne valandomis suplanuoto gyvenimo ritmo.

O ryt į Lenkiją! Tiesiog apsipirkti, nors nieko labai ir nereikia. Bet jei ką nusipirksiu pasirodysiu.

_MG_3198

Grįžkim prie ko susirinkom – šepetėlį internetuose atradau kai kažkuriame video pamačiau merginas labai giriančias Nars kontūravimo šepetėlį, būtent tokios formos – na, akivaizdžios padielkės iš principo nesinorėjo, tad susiradau “kažką gražaus“, žinoma, su blizgučiais ir ombre efektu. Magiškoji lazdelė makiažo primadonai. Vos gavusi, iš pirmo žvilgsnio nenusivyliau – žinoma, galbūt būtų galima tikėtis kažko sunkesnio, tačiau pats šepetėlis pasirodė tikrai geros kokybės. Šereliai minkšti, tačiau jaučiasi, jog pigaus plastiko.

_MG_3204

Dar vienas dalykas – šiek tiek teko priprasti prie šepetėlio dydžio – dažniausiai kontūruodama su kempinėle ar nedideliu (sąlyginai) Morphe šepetėliu patogiai pasiimu į ranką ir dirbu, na o su šiuo teko šiek tiek pagalvoti. Bet galvoti gi nėra blogai. Lyginant su mano mėgiamu standartinio dydžio bronzeriu šepetėlis tikrai neatrodo mažas.

_MG_3206

Tiesa iki pirmo pabandymo aš vis dar bijojau ar tikrai sklaidys, ar paims pigmentą, ar… ar… Žodžiu – pigmentą paėmė. Ir labai gerai. Tik va nenorint apdirbti paletės ar produkto kraštų (kas mane erzina daug labiau nei noriu pripažinti) reikia pasistengti būti atsargesnėms.

Grįžtam prie pigmento ir paėmimo. Pirmu kartu lengvai kelis kartus brūkštelėjau per bronzerį, per žandą ir bumm! Turim dryžį. Sekantį kart reiks labiau pasistengti ir būti atsargesniems, nes jis labai labai gerai perkelia viską ką paima. Su sklaidymu išlindo dar šiek tiek kitokios problemos – negaliu pasakyti, kad jis to nedaro, tačiau dirbti reikia ilgiau, nesvarbu prisiplėmini ar atkutusi šiek tiek lengviau sluoksniuoji, tenka sukti sukti sukti sukti… Ir galų gale išsuki į kažką gero, bet ne visi tiek kantrybės turi. Nors stebuklo aš nesitikėjau, labiau norėjau pažinti kaip dirbasi su tokiais šepetėliais ir ar verta pirkti kažką brangiau. Bet galiu pasakyti, kad nors ir visai smagus daiktas su juo susipažinus, tai nėra tas šepetėlis, kurį paimčiau ieškodama kontūravimo sklaidymo pagalbininkų.

_MG_3210

Ar patiko? Visai nieko. Ar rekomenduočiau? Taip, tik jei turite kantrybės.

Kaina: USD 4,10, produktą rasite čia.

Tikiuosi jums buvo naudingas šis straipsnis, o šio puslapio naujienas sekti galite Facebook puslapyje ir Instagram paskyrose. Taip pat nepamirškite ir komentarų, man labai svarbu jūsų pastebėjimai, kritika ir įspūdžiai apie jūsų naudojamus produktus.

 

Parašykite komentarą

Create a website or blog at WordPress.com | Sukūrė: Anders Noren

Aukštyn ↑